Intretinere aparate aer condiționat

Intretinere aparate aer condiționat

Efectuam intretinere pentru toate tipurile de aparate de aer conditionat. Verificam starea compresorului, a traseului frigorific, a racordurilor si ne asiguram ca unitatile aparatului de aer conditionat sunt in cea mai buna stare de functionare din punct de vedere tehnic. Inlaturam orice resturi si impuritati care se pot gasi in unitati ( interna si externa), curatam vaporizatorul si componentele unitatilor cu compresorul de aer. Se face o evaluare tehnica si se stabilesc solutii pentru remedierea problemelor, daca sunt identificate probleme. Apoi se procedeaza la curatarea filtrelor si igienizarea aparatului de aer conditionat cu solutii de curatare si cu spray antibacterian.

Curatarea periodica a filtrelor de aer si igienizarea aparatului sunt esentiale pentru a va asigura ca respirati un aer proaspat si curat. Se recomanda verificarea filtrelor o data la 6 luni in mediile cu poluare normala ( acasa sau intr-un birou mic) si trimestrial pentru mediile cu grad de poluare ridicat.

Intretinerea periodica a aparatelor de aer conditionat scade riscul unei defectiuni majore si chiar a incetarii functionarii aparatului, care poate surveni in orice moment, cu atat mai neplacut cu cat sunt mai multe grade in termometru.